Airconditioning >

AIRCONDITIONING BIJ U THUIS

 

airconditioning thuisAirconditioning bij u thuis:
geen slecht idee...

In de huidige wooncultuur neemt het belang van welzijn en welbehagen toe. Een aangenaam ingericht interieur waarin we onszelf herkennen en tot rust komen wordt aangevuld met systemen die ons comfort thuis op alle mogelijke gebieden verhogen. Een uitgekiende verlichting en verwarming, domotica, overdachte ontspanningsmogelijkheden , enz..

Ook ons omgevingsklimaat speelt een grote rol voor de atmosfeer in huis. Het is een bewezen feit dat de mens optimaal functioneert binnen een zeer nauw temperatuur- en vochtigheidsinterval. Te warm, te koud, te vochtig en we voelen ons minder goed in ons vel.

Airconditioning verjaagt het drukkend gevoel dat ’s zomers vaak in huis hangt.

En als gevolg van de toenemende isolatie van woningen blijft de warmte steeds meer in de woning hangen. Door de installatie van een airco wordt deze opwarming van de woning tegengegaan.

Airconditioning creëert een aangenaam leefklimaat in elke ruimte en zorgt ervoor dat u zich optimaal in uw woning thuisvoelt.

Airco : dé oplossing voor probleemruimtes én hete zomers

Sommige ruimtes in een woning hebben door de ligging (bvb onder het dak, op het zuiden) en/of onvoldoende isolatie tijdens warme dagen te kampen met oververhitting. Soms zet een te hete zomer een domper op zomerplezier: geen enkele plek in huis blijft gespaard...

Een Samsung Airconditioner op maat, snel en eenvoudig te installeren, zorgt voor een gezond en fris binnenklimaat!

Een investering in comfort

U plant de bouw of de verbouwing van uw droomwoning ? Waarom niet onmiddellijk een gepast klimaatsysteem voorzien ? Bouwtechnische voorzieningen voor airco kunnen zonder veel meerprijs in de plannen geïntegreerd worden. U kan zelfs wachtleidingen plaatsen en het systeem laten installeren wanneer uw budget het toelaat. Ook een uitbreidbaar systeem behoort tot de mogelijkheden !

 

airconditioning thuisDoor het gebruik van energiezuinige en geruisloze technologie maken de Samsung airconditioning-, verwarming-, en ventilatiesystemen uw omgeving uiterst comfortabel.

Binnenunits
Elegant vormgegeven wand- en vloer/plafondunits bieden een smaakvolle oplossing waar inbouw in een vals plafond niet mogelijk is. In het plafond geïntegreerde cassette- of kanaalmodellen zorgen bijna onmerkbaar voor een gezonde atmosfeer.

Buitenunits
Koelen én verwarmen (met warmtepomp), 1 of meer aan te sluiten binnenunits, de verschillende Samsung buitenunits bieden een gepaste oplossing voor elke situatie !

Bekijk de verschillende airco toestellen
voor een aangepaste klimatisatie van uw woning
>>.