Waarom kiezen voor airconditioning ?

 

Voor een aangenaam binnenklimaat in uw huis of op het werk kan u gebruik maken van een airco. Wist u dat u betere prestaties kan leveren bij een aangename temperatuur en vochtigheidsgraad ? Bovendien maakt een constant en gewenst klimaat het verblijf in een ruimte aangenamer. Samsung Airconditioning zorgt ervoor dat de variabelen temperatuur en vochtigheid beheersbaar worden. Het vochtigheidsgehalte in een ruimte is van groot belang. Door uitstoot van vocht staat ons lichaam warmte af. Indien de omringende lucht verzadigd is, krijgt ons lichaam moeilijkheden met de warmteafgifte. Hierdoor kan een benauwd gevoel ontstaan.

Samsung Airco maakt het u zo comfortabel mogelijk. Dankzij het verkoelingssysteem zorgt Ambrava voor de ideale klimatisatie van uw woning of kantoor. U zal geen last meer hebben van de hitte dankzij Samsung Airco.

airconditioning woning

 

> Wat is airco ?

Onder airconditioning verstaat men het behandelen van de lucht in een ruimte waarin personen verblijven om zo een aangename temperatuur, vochtigheidsgehalte en zuiverheid te verzekeren.

Lees meer >>

> Hoe werkt airco ?

De werking van een airconditioner is gebaseerd op het transport van warmte van de ene ruimte naar de andere.

 

Lees meer >>

> Airconditioning bij u thuis

Enkel met een ideaal binnenklimaat creëert u de juiste atmosfeer in uw huis. Samsung Airco streeft een aangenaam leefklimaat in elke ruimte na. Hierdoor kan u zich optimaal thuisvoelen. Aangepaste klimatisatie dankzij Samsung Airco.

Lees meer >>

> Airconditioning in uw slaapkamer

Een airco in de slaapkamer zorgt voor een goede nachtrust. Airconditioning zorgt ervoor dat u zonder stress en vermoeidheid een hittegolf verdraagt.

Lees meer >

> Airconditioning in uw veranda

Een veranda is vaak te koud in de winter en te warm in de zomer. Een Samsung Airconditioner of omkeerbare warmtepomp laat u tenvolle genieten van uw veranda, en dit op elk moment van het jaar !

Lees meer >

> Airconditioning voor uw bedrijf

Een gezond binnenklimaat is een noodzaak voor een onderneming. Bovendien zorgt een aangename klimatisatie voor tevreden werknemers en klanten in uw bedrijf. Een fijne werksfeer en betere prestaties zijn het resultaat .

Lees meer >

> Airconditioning en uw gezondheid

Airconditioners hebben een positieve invloed op de gezondheid van de mens. Zo filteren ze fijne stofdeeltjes uit de lucht weg en zuiveren en ontvochtigen
ze de lucht.

Lees meer >>

> Energiezuinig koelen met de S-invertertechnologie

Bespaar tot 50% op uw energieverbruik door te kiezen voor een airco met "Smart Inverter" technologie. Dankzij de S-inverter wordt de koelcapaciteit aan de vraag aangepast.

Lees meer >

> Airco en milieu

Met de omkeerbare airco of lucht/lucht warmtepomp van Samsung koelt, ventileert en verwarmt u met hernieuwbare energie.

Lees meer >>

> Verwarmen met airco

Een omkeerbare airco of lucht/lucht warmtepomp kan zowel gebruikt worden om te koelen als te verwarmen.
Om te verwarmen wordt de koelcyclus gewoon omgedraaid

Lees meer >>

 

> Ontdek ons assortiment

Heeft u problemen met uw warmteregeling of bent u op zoek naar een geschikte airconditioning voor uw nieuwbouw? Samsung Airco heeft een breed assortiment producten .

Kies uw samsung klimaatsysteem >>